biografie
thumb_big_album_thumb_big_album_album_kerry-youngheartcd YOUNG HEART
Album NRCD 427992

Het debuut-album van Kerry Norton, bekend van de Grolsch reclame (met de pianist), bevat 13 prachtige popsongs uit de 60’s, 70’s en 80’s door Kerry gezongen op haar eigen “jazzy” manier!
De 32-jarige Engelse actrice is dankzij de commercial ontdekt door Tom Peters van NRGY Music en door de reklame campagne van Grolsch heeft Kerry een CD-album vol mogen zingen. ‘Young Heart’ heet het en het kwam op 32 binnen in de Mega Album Top 100!! Met haar zwoele, sexy stemgeluid roept ze een relaxed sfeertje op met de overbekende klassiekers die opvallend mooie en originele arrangementen hebben van de hand van de onlangs overleden Glenn Corneille. De produktie van het album was in handen van Tom Peters en Glenn Corneille.

Deze maanden, mei/juni 2006, is Grolsch weer aktief met de campagne begonnen, waarin Kerry de hoofdrol speelt.

TRACKLIST:
1. You’ve Got Your Troubles
2. Lovely Day
3. Everlasting Love (Grolsch reclame)
4. Love Hurts
5. Tell It Like It Is
6. I Wish You Love
7. Feel Like Makin’ Love
8. I Don’t Wanna Talk About It
9. Sweet Soft ‘n Lazy
10. And I Love You So
11. Young Hearts Run Free
12. Cheek To Cheek
13. So Nice

NRCD 427992 – NRGY Music

thumb_big_album_album_kerry-everlastinglovecdm EVERLASTING LOVE
Single

De debuut-single van Kerry Norton afkomstig van haar album ‘Young Heart’. De titel Everlasting Love was in de 60-er jaren een grote hit van de groep Love Affair. In 2004 werd de versie van Jamie Cullum zijn onverwachte doorbraak naar het grote publiek. In voorjaar 2005 start Grolsch een grote TV-campagne met in de commercial de titel Everlasting Love gezongen door Kerry. Als 2e track op haar debuut-single een prachtige vertolking van Rod Stewart ‘s oude succes ‘I Don’t Wanna Talk About It’. De single bereikt de Mega Top 50 in september 2005 en blijft een aantal weken daarin genoteerd staan

TRACKLIST:
1. Everlasting Love
2. I Don’t Wanna Talk About It

thumb_big_album_thumb_big_album_cdmyouvegotyourtroubles YOU’VE GOT YOUR TROUBLES
Single

Na 3 maanden in de Mega Top 100 Album lijst te hebben vertoefd was het tijd geworden voor nieuwe impulsen voor het album Young Heart d.m.v. de release van deze single in januari 2006.

In 1965 hadden The Fortunes met You’ve Got Your Troubles hun debuut-hit en nu in 2006 moet het de definitieve doorbraak gaan worden voor Kerry Norton.

TRACKLIST:
1. You’ve Got Your Troubles
2. Sweet Soft ‘N Lazy